Acompanyament Familiar

Un projecte gestat per acompanyar la família en el procés de criança respectuosa a través de la vivència, la comunicació,el respecte i l’amor.

 

Un proyecto gestado para acompañar la familia en el proceso de crianza respetuosa a través de la vivencia, la comunicación, el respeto y el amor.

 

És un projecte creat per professionals de l’àmbit de l’Educació Lliure i la Psicologia Integradora, amb àmplia trajectòria en processos d’acompanyament respectuós i educació activa, que dóna suport i assessorament tant al procés de criança com a les etapes vitals que sorgeixen en el decurs del nostre desenvolupament familiar  i personal.

L’essència d’Acompanyament familiar és la d’acompanyar les situacions en què ens veiem immerses i immersos quan estem dins l’entorn familiar: parella/no parella, preparació per a la paternitat/maternitat, criança respectuosa i realització personal.

Acompanyament familiar ofereix sessions individuals, grupals i familiars. Treballa en diversos formats depenent de la demanda –ja sigui familiar, personal o grupal - i de la idiosincràsia de cada situació a acompanyar. Intentem al màxim adaptar-nos a l’entorn des del qual ve la demanda i ens agrada facilitar el format de treball per tal que totes les parts se sentin còmodes durant el procés. És per això que atenem a domicili -la majoria de sessions familiars les realitzem a casa vostra- per permetre conciliar família i Vida.

Acompanyament familiar ofereix sessions de consulta psicoterapèutica, tallers amb eines per a l'acompanyament respectuós, grups de criança de 0 a 2 anys, i formacions d'educació viva.

Si desitges sol·licitar més informació o concertar una sessió, posa't en contacte amb nosaltres i t'assessorarem.


Gràcies per confiar en Acompanyament Familiar.

 

 

Es un proyecto creado por profesionales del ámbito de la Educación Libre y la Psicología Integradora, con amplia trayectoria en procesos de acompañamiento respetuoso y educación activa, que ofrece apoyo y asesoramiento en el proceso de crianza y en las etapas vitales que van surgiendo en el curso del desarrollo familiar y personal.

 

La esencia de Acompanyament Familiar es la de acompañar las situaciones en las que nos encontramos sumergidas y sumergidos cuando estamos en el entorno familiar: pareja/no pareja, preparación para la paternidad/maternidad, crianza respetuosa y realización personal.

 

Acompanyament Familiar ofrece sesiones individuales, grupales y familiares. Trabaja en diversos formatos dependiendo de la demanda -ya sea familiar, personal o grupal - y de la idiosincrasia de cada situación a acompañar. Intentamos al máximo adaptarnos al entorno desde donde surge la demanda y nos complace facilitar el formato de trabajo para que todas las partes se sientan cómodas durante el proceso. Es por esto que atendemos a domicilio -la mayoría de las sesiones familiares las realizamos en vuestra casa - para permitir conciliar familia y Vida.

 

Acompanyament familiar ofrece sesiones de consulta psicoterapéutica, tallers con herramientas para el acompañamiento respetuoso, grupos de crianza de 0 a 2 años y formaciones en educación viva.

 

Si deseas solicitar más información o pedir una sesión, contacta con nosotras y te asesoraremos.

 

Gracias por confiar en Acompanyament Familiar.

La Pedra

 

La distreta va ensopegar amb ella.

La violenta la va fer servir com a projectil.

L'emprenedora va utilitzar-la per a construir.

El pagès, cansat, s'hi va asseure.

Per als nens i les nenes, fou una joguina.

David va matar a Goliat, i Miquel Angelo en va fer la més bella escultura.

En tots el casos, la diferència no és la pedra, sinó la persona.

 

No existeix cap pedra en el teu camí que no puguis utilitzar per al teu propi creixement.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La Piedra

 

La distraída tropezó con ella.

La violenta la utilizó como proyectil.

La emprendedora construyó con ella.

El campesino, cansado, la utilizó como asiento.

Para los niños y las niñas fue un juguete.

David mató a Goliat, y Miquel Angelo construyó la más bella escultura.

En todos los casos, la diferencia no estuvo en la piedra, sino en la persona.

 

No existe piedra en tu camino que no puedas aprovechar para tu propio crecimiento.